Het team

Klaus Kok

Algemeen directeur

Johan de Smeth

Technisch directeur

Linda Roquas

Administratief medewerkster

Herman Blokdijk

Technisch medewerker

Martijn Bouderij

Technisch medewerker

Vincent

Vincent van Musscher

Technisch medewerker

Johan de Smeth en Klaus Kok, twee mensen met een doel; namelijk de klant niet behandelen als een nummer maar als een persoon.

Johan en Klaus kennen elkaar uit de automatisering en zijn al jarenlang collega’s en voor vele klanten het gezicht van de zaak. Na jarenlang samen te hebben gewerkt werd het tijd om een eigen bedrijf te starten. De naam De Smeth en Kok was geboren en bestaat inmiddels al ruim 10 jaar!

De Smeth en Kok is met 4 medewerkers uitgebreid; Herman Blokdijk, Martijn Bouderij, Linda Roquas en Jay Bakker. Herman en Martijn zijn technische medewerkers, Linda is onze kracht voor de administratieve zaken en Jay richt zich op webdesign voor onze klanten.

Wij gaan net dat stapje verder om de klant op een prettige manier te helpen.
Onze kreet persoonlijk en resultaat gericht is een uitspraak die ons continue focust op een tevreden klant.

Remote support

Het kan natuurlijk gebeuren dat u even snel hulp nodig heeft. Uw systeem doet niet wat u wilt, een programma weigert dienst of u wilt iets opnieuw ingesteld hebben.

In het huidige tijdperk is het dan niet altijd mogelijk om bij u op het bedrijf te komen door de corona crisis. Dat is voor ons geen probleem omdat wij hulp op afstand kunnen bieden.

Handig en snel

Met uw toestemming nemen we dan op afstand uw computer over en telefonisch kunt u dan aangeven wat het probleem is. Wij kijken dan op afstand met u mee en verhelpen we het ‘probleem’.

Het is absoluut veilig en betrouwbaar, en is slechts één van die handige diensten die wij u kunnen bieden. Het maakt met deze remote support dus ook niet uit waar de computer staat.

We zijn dan niet de grootste, maar wel de beste keus!

© De Smeth en Kok IT-Beheer 2023

De Smeth & Kok IT-Beheer B.V. is aangesloten bij de branchevereniging NLdigital. De door NLdigital vastgestelde Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten van De Smeth & Kok IT-Beheer B.V.