Het team

Ons team

Johan de Smeth en Klaus Kok, twee mensen met een doel; namelijk de klant niet behandelen als een nummer maar als een persoon.

Johan en Klaus kennen elkaar uit de automatisering en zijn al jarenlang collega’s en voor vele klanten het gezicht van de zaak. Na jarenlang samen te hebben gewerkt werd het tijd om een eigen bedrijf te starten. De naam De Smeth en Kok was geboren.

Inmiddels is De Smeth en Kok met 4 medewerkers uitgebreid; David Steinko, Herman Blokdijk, Linda Roquas en Jay Bakker. David en Herman zijn technische medewerkers, Linda geeft ondersteuning voor de administratie en planning en Jay is de web designer.

Wij gaan net dat stapje verder om de klant op een een prettige manier te helpen.
Onze kreet persoonlijk en resultaat gericht is een uitspraak die ons continue focust op een tevreden klant.

Mogen wij ons team even voorstellen

Van links naar rechts:

David Steinko- Technisch

Herman Blokdijk – Technisch

Johan de Smeth – Technisch directeur

Klaus Kok – Algemeen directeur

Linda Roquas – Administratie

Jay Bakker – Web designer (nog niet op de foto)

de smeth en kok it beheer en telecom

Remote support

Het kan natuurlijk gebeuren dat u even snel hulp nodig heeft. Uw systeem doet niet wat u wilt, een programma weigert dienst of u wilt iets opnieuw ingesteld hebben.

In het huidige tijdperk is het dan niet altijd mogelijk om bij u op het bedrijf te komen door de corona crisis. Dat is voor ons geen probleem omdat wij hulp op afstand kunnen bieden.

Handig en snel

Met uw toestemming nemen we dan op afstand uw computer over en telefonisch kunt u dan aangeven wat het probleem is. Wij kijken dan op afstand met u mee en verhelpen we het ‘probleem’.

Het is absoluut veilig en betrouwbaar, en is slechts één van die handige diensten die wij u kunnen bieden. Het maakt met deze remote support dus ook niet uit waar de computer staat.

We zijn dan niet de grootste, maar wel de beste keus!