Het team

Klaus Kok

Algemeen directeur

Johan de Smeth

Technisch directeur

Linda Roquas

Administratief medewerkster

Herman Blokdijk

Technisch medewerker

David Steinko

Technisch medewerker

Jay Bakker

Web Designer / Developer

Johan de Smeth en Klaus Kok, twee mensen met een doel; namelijk de klant niet behandelen als een nummer maar als een persoon.

Johan en Klaus kennen elkaar uit de automatisering en zijn al jarenlang collega’s en voor vele klanten het gezicht van de zaak. Na jarenlang samen te hebben gewerkt werd het tijd om een eigen bedrijf te starten. De naam De Smeth en Kok was geboren.

Inmiddels is De Smeth en Kok met 4 medewerkers uitgebreid; David Steinko, Herman Blokdijk, Linda Roquas en Jay Bakker. David en Herman zijn technische medewerkers, Linda geeft ondersteuning voor de administratie en planning en Jay is de web designer.

Wij gaan net dat stapje verder om de klant op een een prettige manier te helpen.
Onze kreet persoonlijk en resultaat gericht is een uitspraak die ons continue focust op een tevreden klant.

Remote support

Het kan natuurlijk gebeuren dat u even snel hulp nodig heeft. Uw systeem doet niet wat u wilt, een programma weigert dienst of u wilt iets opnieuw ingesteld hebben.

In het huidige tijdperk is het dan niet altijd mogelijk om bij u op het bedrijf te komen door de corona crisis. Dat is voor ons geen probleem omdat wij hulp op afstand kunnen bieden.

Handig en snel

Met uw toestemming nemen we dan op afstand uw computer over en telefonisch kunt u dan aangeven wat het probleem is. Wij kijken dan op afstand met u mee en verhelpen we het ‘probleem’.

Het is absoluut veilig en betrouwbaar, en is slechts één van die handige diensten die wij u kunnen bieden. Het maakt met deze remote support dus ook niet uit waar de computer staat.

We zijn dan niet de grootste, maar wel de beste keus!

© De Smeth en Kok IT-Beheer 2023

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen