Verkoop hard- en software

Voor de zakelijke en particuliere markt

Computer hard- en software kunt u tegenwoordig overal kopen. Maar bent u dan zelf ook zo handig om dit goed te installeren en configureren? Weet u ook precies wat u nodig heeft of de gekozen apparatuur compatibel is? En wat betreft het updaten van software?

De Smeth en Kok uit Zwaag kunnen dit traject van A tot Z voor u verzorgen. Hard- en software leveren wij als maatwerk voor zowel de zakelijke als de particuliere markt tegen een goede prijs. Eventueel met een service contract. Voor particuliere verkoop ga dan naar desmethenkokcomputers.nl

Niks geen kleine lettertjes, maar duidelijke ondersteuning en goede afspraken. U wilt zorgeloos kunnen werken met uw nieuwe apparatuur, en wij gaan daar voor zorgen. Met 24/7 ondersteuning. Persoonlijk of via remote support.

Alle grote merken hard- en software

Soms heeft u vooraf wat extra informatie en advies nodig. Wij helpen u hier graag mee onze team precies weet wat er momenteel allemaal verkrijgbaar is. Wij brengen aan zowel bedrijven als particulieren graag een vrijblijvend advies uit zodat u direct goed van start gaat.

De Smeth en Kok uit Zwaag is het adres voor aankoop van nieuwe hardware, onderdelen of software. Wij leveren hardware van alle merken o.a. HP, Lenovo, Acer, Asus, Dell, Ubiquiti, Draytek, Apple.

Inclusief ondersteuning, IT monitoring, oplossingen voor thuiswerken, internetdiensten en online back-up. Toch nog een vraag? Pak de telefoon en kom in contact met onze specialisten. We helpen u graag op weg!

verkoop hard en software de smeth en kok it beheer en telecom

Zakelijke markt

Wij leveren hard- en software voor de zakelijke markt. Hierbij kunt u denken aan pc’s, laptops, smartphones en tablets. Daarnaast ook routers, switches en alle verdere randgebeuren. Eigenlijk teveel om hier even snel samen te vatten. We kunnen het werk ook voor u uit handen nemen en een vrijblijvend gesprek met u inplannen.

Dan bespreken we eerst samen uw wensen en daar kunnen wij dan invulling aan geven. Elk bedrijf is weer anders, en elke gebruiker heeft ook weer zijn specifieke wensen. Maatwerk is hier het sleutelwoord.

Bij dit maatwerk kunnen De Smeth en Kok uit Zwaag e.o. het pre- configureren, installeren, verhuizen, onderhouden, afvoeren en verwijderen van data van eindgebruikers allemaal uit handen nemen zodat u er zelf geen omkijken naar heeft. Na afloop  regelen wij alles via onze IT monitoring tools om u 24/7 te kunnen ondersteunen. Met remote support helpen we u weer op weg. Waar u op dat moment ook achter een computer zit.

Eerst een goed advies..

Onze adviseurs nemen de tijd om u goed te informeren over hoe u het meeste voordeel uit uw eindgebruikers-devices haalt met een geringe inspanning van uw kant.

Verkoop aan particulieren

Naast de zakelijke markt bedienen we ook de consument die computerproducten nodig heeft voor thuisgebruik. Hierbij kunt u denken aan een nieuwe laptop, een ander beeldscherm of een eenvoudige router. Wij hebben geen winkel maar deze producten kunt u (binnenkort) eenvoudig bestellen via onze webshop.

Met ondersteuning!

En nee, we laten u liever niet aanmodderen. U krijgt even goed advies van onze specialisten en helpen u op weg als u daar behoefte aan heeft.

Bent u niet in staat om de gekochte hard- en software zelf te installeren? Geen probleem! Dan helpen we u daar graag bij. En net als voor de zakelijke markt kunnen we dit ook doen via onze hulp op afstand. Heel veel mooier kunnen we het bijna niet maken.

Voor verkoop aan particulieren kunt u terecht op www.desmethenkokcomputers.nl

We zijn dan niet de grootste, maar wel de beste keus!

© De Smeth en Kok IT-Beheer 2023

De Smeth & Kok IT-Beheer B.V. is aangesloten bij de branchevereniging NLdigital. De door NLdigital vastgestelde Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten van De Smeth & Kok IT-Beheer B.V.