Hosted werkplek

Uw eigen thuiswerkplek

Dat we in 2020 massaal zijn gaan thuiswerken had niemand verwacht. Maar ook vanuit huis vergaderen met Microsoft Teams, Zoom en noem ze maar op. Inmiddels is dit gewoon geworden en worden er thuis complete werkplekken ingericht. Hier komen de zogeheten hosted werkplekken om de hoek kijken. Maar als u dan thuis aan het werk moet, dan wilt u er wel vanuit kunnen gaan dat alles net zo goed werkt als dat op het kantoor het geval is.

U wilt zich geen zorgen hoeven te maken over de ICT zaken. Dat moet gewoon werken. Met hosted werkplekken bedoelen we dat alles wat u doet in de cloud wordt opgeslagen. Waar en wanneer u er ook mee aan het werk bent. U bent niet langer gebonden aan een vaste werkplek. Waar een computer, tablet of telefoon staat, kunt u inloggen en verder gaan met werken. Ideaal. Veilig en ongestoord uw werk doen.

Virtuele werkplekken in de cloud

De Smeth en Kok IT-beheer zorgen dat alles op de achtergrond goed blijft werken en u uw eigen werk kunt doen. We zorgen dat de servers hun werk blijven doen en dat uw data beveiligd blijft. Omdat u nu niet afhankelijk bent van een vaste werkplek, werkt u ook efficiënter, productiever en sneller. Met een licentie voor Microsoft 365 heeft u toegang tot alle Microsoft programma’s als Word, Excel, MS Teams en nog veel meer.

We bieden verschillende opties voor een hosted werkplek afhankelijk van het aantal werkplekken dat u nodig heeft. Dit is ook na afloop geheel bij te stellen. U betaald alleen voor het aantal accounts wat u in gebruik heeft.

hosted werkplek de smeth en kok it beheer en telecom

Voordelen van hosted werkplek

Thuiswerken 2.0

hosted-werkplekUw eigen thuiswerkplek met alle programma’s die u nodig heeft. Veilig en betrouwbaar. Kies vandaag nog voor een hosted werkplek!

We zijn dan niet de grootste, maar wel de beste keus!

© De Smeth en Kok IT-Beheer 2023

De Smeth & Kok IT-Beheer B.V. is aangesloten bij de branchevereniging NLdigital. De door NLdigital vastgestelde Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten van De Smeth & Kok IT-Beheer B.V.