IT Beheer door

De Smeth & Kok

Klik hier voor
support!

It Beheer

IT-Beheer door
De Smeth en Kok

IT-Beheer is een belangrijke dienst die wij aan onze klanten leveren. Elke klant heeft een ander netwerk met speciale eisen en wensen, een netwerk dat soepel moet draaien als een geoliede machine. Door uw netwerk up-to-date te houden vereist dit het nodige onderhoud. Wij kennen onze klanten, kennen het netwerk en weten hoeveel onderhoud uw netwerk nodig heeft om deze op en top te laten functioneren.

Installatie en configuratie doen wij bij u op het bedrijf. Wel zo veilig en zeker zo snel.

Voorkomen is beter dan genezen! Laat ons daarom vrijblijvend met u in contact komen om ons aanbod onder uw aandacht te brengen. Wij werken samen met grote bedrijven maar ook met eenmansbedrijven. Ben u nieuwsgierig wat De Smeth en Kok uit Zwaag voor uw bedrijf kan betekenen? Neemt u dan gerust even contact met ons op!

Voordelen van ons IT-Beheer

de smeth en kok it beheer en telecom

Internetdiensten

Wij weten als geen ander dat een goede internetverbinding erg belangrijk is in het bedrijfsleven.

De Smeth en Kok is Partner van Ziggo Zakelijk en kunnen voor u bekijken wat de mogelijkheden zijn om uw huidige verbinding aan te pakken. Eén van de grote voordelen is dat wij korte schakels hebben met Ziggo waar u dus ook bij gebaat bent.

Zo heeft u ons als vast aanspreekpunt met een direct telefoonnummer en komt u niet in een geautomatiseerde omgeving terecht waarbij u allerlei keuzes moet intoetsen.

Bent u toe aan een snellere internetlijn? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord!

Spam Gateway

Spam! Wie wil daar nu niet zo snel mogelijk vanaf! Zeker zakelijk is dit vervelend. Heeft u veel last van spam mails en weet u niet hoe u dit goed en zorgvuldig op kan lossen?

Wij kunnen helpen!

Bij De Smeth & Kok IT-Beheer is het mogelijk tegen een gunstige prijs een spam gateway te installeren. Voordelen van een spam gateway is dat dit een bescherming biedt tegen al die ongewenste e-mails met reclameboodschappen.

Uw kostbare e-mail wordt vooraf gescant op rommel, en hierdoor ontvangt u nauwelijks nog spam in uw inbox.
Wij geven u graag advies voor de juiste oplossing en helpen u graag op weg.

Microsoft 365 voor bedrijven

Werken in een Cloud is erg flexibel, eenvoudig in gebruik en vooral veilig. De meest populaire programma’s van Microsoft heeft u tot uw beschikking met Microsoft 365 business: Microsoft Outlook, Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, Microsoft OneNote, OneDrive voor Bedrijven etc.

Bovendien verliest u totaal geen tijd aan het installeren, bijwerken of synchroniseren van programma’s. Microsoft 365 regelt dit automatisch, zodat u efficiënt kunt werken.

Cloud virusscanner

We kunnen niet meer zonder een goede virusscanner. Het mag toch niet gebeuren dat iemand binnen uw bedrijf iets ‘binnenhaalt’ met schadelijke software, en vervolgens uw bedrijf platlegt. Daarvoor bieden wij diverse oplossingen zoals een Cloud virusscanner. Ook hiermee hoeft u niet zelf de software bij te werken. Dit gaat geheel automatisch en grijpt in wanneer het nodig is.

 

Online backups

Om al uw werk veilig te bewaren en te bewaken bieden wij de online backup. Van al uw werk wordt dagelijks op meerdere momenten een automatische online backup gemaakt zodat uw werk altijd veilig opgeslagen is. Op elk moment van de dag. En gaat er dan eens iets mis, dan is de backup de redding van uw werkzaamheden.

Remote support

Loopt u nu tijdens het werken toch tegen een moeilijkheid aan, een storing of gewoon dat ‘iets’ niet goed werkt, dan bieden De Smeth en Kok het handige remote support. Met uw toestemming kunnen we dan ter plekke contact maken met uw computer en de klacht verhelpen. Tijdens dit proces kunt u desgewenst meekijken met onze handelingen. Zo kunnen we een probleem snel op afstand voor u regelen zonder tijd te verliezen!

We zijn dan niet de grootste, maar wel de beste keus!

© De Smeth en Kok IT-Beheer 2023

De Smeth & Kok IT-Beheer B.V. is aangesloten bij de branchevereniging NLdigital

De door NLdigital vastgestelde Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten van De Smeth & Kok IT-Beheer B.V.