IT-BEHEER & TELECOM PRODUCTEN ZWAAG

IT-Beheer

Als u elke dag moet vertrouwen op uw IT-omgeving, dan neemt u geen risico. Uw bedrijf moet onder alle omstandigheden kunnen vertrouwen op de werking van uw computer apparatuur.

Wij nemen de volledige monitoring van uw IT-omgeving voor onze rekening en zorgen dat alles keurig blijft werken. Dit doen we door uw internetverbindingen te monitoren, de firewall up-to-date houden, spam afvangen en het verzorgen van back-ups.
IT-Beheer  in optima forma!

Hosted werkplek

Een werkplek op de zaak is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend. Sinds de corona crisis is thuiswerken het advies. Dan creëren we een online werkplek.

Met zo’n online werkplek kunt u overal bij uw eigen werkplek, en werken waar en wanneer u dat wenst. Inloggen en klaar. Zo kunt u bijvoorbeeld werken in de bus, de trein, op kantoor of gewoon thuis.

De Smeth en Kok uit Zwaag kunnen u daarmee van dienst zijn.

Verkoop hard- en software

Nieuwe computer apparatuur nodig? Wij leveren alles. Van router tot datakabel, en van laptop tot switches. Eventueel inclusief de volledige installatie op locatie.

Wij zijn gevestigd in Zwaag, maar onze klantenkring reikt ook ver daarbuiten. Van Den Helder tot Utrecht en alles wat ertussen zit. Wij zijn ook officieel Microsoft 365 dealer. De verkoop kan via onze webshop of door een offerte die wij vooraf voor u opstellen. Dan weet u zeker dat u de juiste prijs krijgt.

De Smeth en Kok IT-Beheer Zwaag

Geen bedrijf kan zonder goede IT-Beheer omdat u er elke dag weer op moet kunnen vertrouwen. De Smeth & Kok uit Zwaag is uw partner op het gebied van betrouwbare IT-omgevingen, en het beheer ervan.

Of het nu gaat om servers, routers, een nieuwe netwerk omgeving of internetaansluitingen maken en verleggen, wij bieden het totaalpakket aan van kleine tot grote ondernemingen. Elke dag weer! Naast het IT-Beheer kunt u ook bij ons terecht voor VoIP hardware en accessoires. Beter bekend als internetbellen.

Johan de Smeth en Klaus Kok ontzorgen u van A tot Z. Toch nog vragen of advies nodig? We komen graag even een kopje koffie drinken om uw vragen te beantwoorden. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken via telefoon 085 273 60 85 of maak gebruik van het contactformulier.

de smeth en kok it beheer en telecom

We zijn dan niet de grootste, maar wel de beste keus voor uw telecomoplossingen